Annons

Annons

FRIDA testar: Så tar du flawless bilder till Instagram

Bilselfie


Hur lätt är det egentligen att ta de där perfekta Instagram-bilderna? Hur mycket jobb döljer sig bakom dem? FRIDA-Sara tog saken i egna händer och testade.

Osminkat
Frågan är om Ashley Benson har svettats eller applicerat highlighter innan hon tog sin osminkade selfie i sängen. Jag körde stenhårt på den nyvakna looken och fick till den rätt bra. Det här med att inte le och försöka få till ett snyggt plut var däremot ganska svårt på morgonkvisten, jag såg mest dum ut.
Osminkat
Svårighetsgrad: 3

Annons

Rump-chock
De platser jag besöker i vardagen innehåller tyvärr inte en cool fontän (eller vad det nu är Bella Thorne står bredvid) så det är klart att min bild ser töntig ut i jämförelse. Men att stå och puta med rumpan kändes extremt löjlig. Jag valde därför en av de första bilderna jag tog, eftersom det inte var så svårt att få till posen, så jag skulle slippa stå sådär under en längre tid.
Rumpchock
Svårighetsgrad: 2

Yoga-pose
Du måste vara extremt vig för att få till den här positionen som modellen Bryana Holly sitter i. Jag hade träningsvärk i ryggen och ont i knäna efter att jag försökt få till en bra bild i tio minuter. Det krävdes en hel del omtagningar att faktiskt se någorlunda bekväm och normal ut (och inte ramla!) så jag är glad över att ingen tvingades bevittna händelsen.
Yoga-pose
Svårighetsgrad: 5

Spegelbilden
Vilken kändis har inte tagit en liknande spegelbild som Gigi Hadid visar upp? Du behöver en spegel och en snygg outfit, mer än så krävs inte. Däremot verkar det vara så att kändisarna får till det perfekta ansiktsuttrycket när de inte ler, medan jag ser halvt rädd ut och halvt ut som en bitch. Måste nog öva på den looken…
Spegelbilden
Svårighetsgrad: 2

#InMyCalvins
Hashtaggen #InMyCalvins är nästa lika känd som Kendall Jenner och både svenska och utländska kändisar poserar glatt i deras underkläder. Att sitta på någonting mjukt och skratta var det inga problem med, men Kendalls fina omgivning ser betydligt bättre ut på bild än vad mitt sovrum gör.
#InMyCalvins
Svårighetsgrad: 3

Mys med babe
Att ta en spontan mysbild i soffan är svårare än det ser ut. Då börjar man fråga sig hur spontan den här bilden egentligen är? Misstänker nämligen att det användes en selfiestick när den togs. Eftersom jag inte har någon partner fick min kompis hoppa in och vara den stora skeden, det är det enda positiva med den här bilden.
Mys med babe
Svårighetsgrad: 4

Bilselfie
Vid det här laget vet väl alla om att ljuset i bilen mitt på dagen är det perfekta selfie-ljuset? Att posa som Kylie Jenner är lätt, däremot går det inte att se lika cool ut som hon i markerade läppar och bandana. Och nej, mina bryn var tyvärr inte lika on point, men det är en helt annan fråga.
Bilselfie
Svårighetsgrad: 1

Foto: IBL

Läs även:
Så byter du lag i Pokémon Go
6 vanliga misstag som kan ge dig finnar
Här är prylen som gör dina selfies snyggare än någonsin

Annons
Annons


AnnonsLaddar