Annons

Annons

Så stöttar Selena Gomez transpersoners rättigheterSelena Gomez låter ingenting stoppa henne och hennes Revival Tour - inte ens en ny lag som diskriminerar transpersoner.

I North Carolina, USA blåste det upp en riktig politisk storm tidigare i år. Varför? På grund av ”toalett-lagen”. Lagen hindrar transpersoner att själva välja om de vill använda toaletter för tjejer eller killar.

Annons

WHAT: Nu kan du få alla Selena Gomez tatueringar

På grund av den här nya (och väldigt diskriminerande) lagen beslutade sig flera artister sig för att ställa in sina planerade spelningar i just North Carolina, bland annat Bruce Springsteen och Pearl Jam.

Just nu är Selena Gomez på sin världsturné Revival tour och på tisdag är det planerat att hon ska spela i North Carolina – och det tänker hon göra. Till skillnad från andra stora artister som valt att ställa in sina spelningar så väljer Selena att genomföra konserten.

Selena Gomez

Selena Gomez turné Revival Tour stannar i North Caroline på tisdag – trots den diskriminerande lagen.

”Jag funderade fram och tillbaka om jag borde ställa in min konsert i North Carolina, och i slutändan tycker jag att det är rätt för mig att göra spelningen. Jag donerar en del av vinsterna från spelningen till organisationen Equality North Carolina och hjälpa dem i deras kamp mot diskriminering” säger Selena Gomez enligt Seventeen och fortsätter:

”Jag har fått bekräftat att lokalen jag ska spela på ha könsneutrala badrum, jag vill att alla som kommer på konserten ska känna sig välkomna!”

GO SELENA!

Läs även:
Selena Gomez: ”Jag orkar inte med Justin Bieber mer!”
Fråga FRIDA: ”Jag är bisexuell – är det fel?”
Video: Niall Horan och Liam Payne pussar Harry Styles

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar