Annons

Annons

Så stöttar fansen Therese Lindgren efter dödspranketTherese Lindgrens mamma fick höra att hennes dotter var död - ett "skämt" som var långt över gränsen och fick Therese att vilja sluta med Youtube. Samtidigt tackar hon fansen för allt stöd.

Det var i går som Therese Lindgren gick ut med en vlogg och berättade om hur hennes mamma hade fått ett telefonsamtal om att hennes dotter hade dött, och att hon behövde komma till sjukhuset för att identifiera kroppen. Men allt var ett fruktansvärt ”skämt” – vilket fick Therese att tvivla på om hon ens vill syssla med Youtube längre.

Annons

– Förstår ni att jag funderar på vad fan jag gör på Youtube?, säger Therese i videon som går att se här, där hon även förklarar att hon kanske inte vill lägga upp personligt material längre.

Therese Lindgren: ”Jag trodde jag skulle dö”

– Ni som ringer till min mamma och berättar att hennes dotter har dött. Jag bryr mig inte om ni är tio år eller 50 år. Jag tycker att ni är riktiga psykopater, fortsatte hon.

Therese skrev även en lång text till filmen, där hon berättar hur fruktansvärt arg, rädd och ledsen hon är, och att hon är trött på hur fans sitter utanför hennes ytterdörr, klottrar i hennes trappuppgång och skriker i hennes brevinkast. ”Man gör inte så”, skriver hon argt.

Videon har legat ute i mindre än ett dygn och har redan setts över 352 000 gånger. Och fansen har varit snabba med att stötta Therese i kommentarsfältet och på Instagram.

”Blir så arg, hur kan man göra något sånt?!”, skriver en i kommentarsfältet på Youtube. ”Det har verkligen gått för långt nu. Det är så elakt. De förstör för alla”, skriver en annan.

På Instagram, där Therese har 517 000 följare, har fansen skapat hashtaggen #kärlektilltherese, som redan har över 12 000 inlägg. Och Therese tackar för allt stöd.

”Jag kommer chilla med att vara lika privat som jag varit. Det är allt. Tack fina underbara ni som skriver så stöttande ord”, skrev Youtube-stjärnan själv på Instagram.

Läs också:
Therese Lindgren om skräckhändelsen: ”Det blev helt svart och jag ramlade ihop”
Youtube lanserar skola för skönhetsvloggare
Här försäger sig Molly Sandén om exet Eric Saade

Foto: Youtube, Instagram

Annons
Annons


AnnonsLaddar