Annons

Annons

Så rika är killarna i One Direction

one direction pengarAtt killarna i One Direction är fyra vandrande succéer tvivlar ingen på, men hur mycket pengar har de egentligen på sina bankkonton? FRIDA har svaret!

One Direction har sålt ut sina konserter, varit med i olika tv-program och sålt enorma mängder exemplar av sina album. Det är därför inte särskilt förvånande att pengarna har rullat in på killarnas konton.

Annons

Läs mer: Shawn Mendes: ”Jag vill göra musik med Niall Horan!”

Vi har aldrig riktigt fått veta hur rika de faktiskt är, men vi har väl förstått att de inte direkt behöver titta på prislappar… Tidningen The Sunday Times har nu släppt en lista över de 10 rikaste musikerna under 30 år i Storbritannien och på Irland. Gissa vilka som knep fem platser? One Direction och Zayn Malik, såklart!

Läs mer: Harry Styles avslöjar: ”Jag har hånglat med ett fan”

Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne och Niall Horan är alla värda över 47 miljoner amerikanska dollar var – alltså typ 382 918 400 svenska kronor. WOW! Zayn är värd lite mindre och landar på 43 miljoner amerikanska dollar som översatt blir 350 329 600 svenska kronor. Två musiker som hamnade högre upp på listan är Adele och Ed Sheeran.

Läs mer:
Här är One Direction-killarnas första kärlekar
One Directions sju bästa kärlekstips
9 heta One Direction-danser

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar