Annons

Annons

Så overkligt var Globen för The Fooo Conspiracy

STOCKHOLM 2014-06-10 Allsång på Skansen 2014 Sommarunderhållning från Skansen. Pressträff för Allsång på Skansen. Bilden: The Fooo Det svenska Pojkbandet The Fooo gör debut i Allsång på Skansen. Photo & Copyright: Patrik Österberg/All Over Press Glöm ej fullständig byline! Betald bild! All Over PressNär FRIDA träffade The Fooo Conspiracy i början av sommaren berättade killarna hur overkligt det kändes med egen konsert i Globen. Today is the day!

Videon här ovanför spelades in i juni när The Fooo Conspiracy var förband till One Direction på Ullevi. Några månader har gått och nu är det äntligen dags för Globen. Tror att vi alla är minst lika taggade för konserten som Olly, Oscar, Omar och Felix. Globen – here we come!

Annons

Pssst! FRIDA kommer att vara på plats i Globen och självklart vill vi dela med oss av våra bästa moments från konserten.

Vi kommer att skriva om det i nästa nummer av FRIDA och det kommer även att dyka upp en video på vår Youtube-kanal där vi heter Tidningen Frida – så prenumerera på kanalen så du inte missar det! Klicka här för att prenumerera!

Annons
Annons


AnnonsLaddar