Annons

Annons

Så mycket kostar det att ha en BFF

Det kostar mycket pengar att ha en BFF.Visste du att det faktiskt kostar dig pengar genom livet att ha en BFF? Och det är mer än vad du kan tänka dig.

Man brukar säga att de bästa sakerna i livet är helt gratis – men det är inte riktigt sant. Att ha en BFF kostar nämligen pengar, enligt en studie från amerikanska Topcashback.

bff

Vi kan bara gissa att Kendall Jenner och Gigi Hadid lägger ut ännu mer pengar på varandra.

Om du är vän med din BFF genom hela livet (vilket du kommer vara, såklart), menar undersökningen att du sammanlagt kommer att spendera ungefär 270 000 kronor – det vill säga en kvarts miljon – på din bästis.

Annons

Vad man har räknat på är helt enkelt vilka utgifter du kommer att dra på dig genom livet bara för att du har en bästa vän. Till exempel kommer födelsedagspresenter bli genomsnittligt dyrt – runt 53 000 kronor räknas du lägga på det. Om du till exempel är brudtärna på din BFF:s bröllop en vacker dag, eller om hen får barn, tillkommer fler kostnader. Dessutom har man räknat på vad det kostar om din BFF får barn, om hen flyttar till en annan stad och ni måste resa till varandra för att ses, och så vidare.

Gilla FRIDA på Facebook

Men ärligt talat – vem bryr sig? Så värt, när man tänker efter.

Läs även:
17 konstiga saker du bara gör med din BFF
18 tatueringar du och din BFF måste göra när ni fyller 18
13 GRATIS saker du och din BFF bara måste göra i sommar

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar