Annons

Annons

Så maxar du den sista tiden på sommarlovetOavsett vad du har för planer i sommar så finns det saker som bara måste göras för att förgylla den. Vill du maxa och få ut det mesta av sommarlovet? Spana in den här listan!

Pricka av så många av följande aktiviteter som möjligt under ledigheten och vi garanterar dig en riktig drömsommar sista dagarna på lovet.

1. Gör något du aldrig gjort tidigare
Sommaren är bästa tiden för att testa någonting nytt. Gör det till ett löfte under sista delen av ledigheten att prova minst en sak du aldrig tidigare gjort.

Annons

2. Bada
Vad vore väl en sommar utan ett dopp (även om det är kallt i vattnet)? Passa på att nattbada för att verkligen maxa sommarlovet. Det är bara att trotsa kylan och slänga sig i.

Gilla FRIDA på Facebook
Finns det något bättre än en dag på stranden?

Finns det något bättre än en dag på stranden?

3. Lyssna på grym musik
Ingen sommar utan grym musik, eller hur? Njut av fantastiska låtar på livekonserter och festivaler, eller bara genom Spotify och bilradion. Bra musik förgyller livet, så är det bara.

4. Häng med dina BFF’s
Få ut det mesta av ledigheten genom att tillbringa så mycket tid du bara kan med vänner och familj och andra personer som får dig att må bra. En crush kanske?

5. Var aktiv
Njut av att vara ute och röra på dig. Dansa på gräsmattan, ta en tur med cykeln, en simtur i vattnet eller samla ditt squad för en fotbollsturnering. Efter månader i skolbänken behöver kroppen lite aktivitet.

6. Ha picknick
Samla kompisarna och mys med en chill-dag i solen innan skolan börjar. På stranden, i parken eller hemma på bakgården spelar ingen större roll, det viktiga är att du har med något gott att äta och bra sällskap.

7. Upplev en ny plats
Du behöver inte bege dig till andra sidan jordklotet för att se en plats du aldrig sett förut. Bara att ta sig till en ny del av stan, eller ta en promenad i skogen, kan få dig att upptäcka nya pärlor.

Ta cykeln någonstans där du aldrig har varit förut.

Ta cykeln någonstans där du aldrig har varit förut.

8. Läs något bra
Under skolåret kan det vara svårt att få tid till allting du vill hinna med, så lovet är praktiskt taget till för att ta igen spilld tid. Läs boken, eller se filmen eller serien, som du inte hunnit med under skolåret.

9. Ha vattenkrig
Samla vännerna för ett riktigt battle med vattenpistoler, vattenballonger eller (för den riktiga krigaren) vattenhinkar. En riktigt rolig dag utlovas!

10. Lär dig något nytt
Har du alltid velat lära dig virka, spela gitarr eller testa yoga? Ta tag i det innan sommaren är slut! Det är nu det finns tid och dessutom brukar motivationen kännas högre när det är ljust och fint väder. Du får dessutom något coolt att visa upp för klasskompisarna i höst.

11. Ät massor av gott
Är inte maten det absolut bästa med sommaren? Passa på att njuta till fullo av godsaker. Ät glass, godis, grillat, nutellabakelser, jordgubbar med grädde eller vad som nu får dig att må som allra bäst.

Frossa i glass i sommar

Frossa i glass i sommar

12. Spela spel
Det finns mängder av roliga utomhusspel att köra när det är fint väder. Paintball och badminton går alltid hem, men klassiker som kubb och krocket sitter inte heller fel.

13. Ha en slappdag
Lovet är till för att vila ut på. Unna dig minst en heldag till att bara göra ingenting innan det är dags att gå tillbaka till skolan. Ligg i solen och ha det gött. Läs en bok. Lyssna på musik. Bara njut av livet och ledigheten!

Läs också:
13 GRATIS saker du och din BFF måste göra i sommar
17 peppande knep för att må bättre på direkten
Hur spelar man Pokémon Go? Här är allt du behöver veta

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar