Annons

Annons

Så lyckas Bella Thorne stå emot näthatetBella Thorne talar ut om hur hon lyckas skaka av sig allt näthat.

Skådespelerskan Bella Thorne har gått genomlida sin beskärda del näthat genom åren. Nu har hon talat ut i Cosmopolitan hur hon orkar stå ut med alla elaka kommentarer på internet.

– Om en tjej lägger upp en bild iklädd badkläder är hon en slampa. Om du inte visar uppdin kropp är du pryd. Om du tar bilder med en kille är du slampa, men tar du bilder med en tjejkompis är du lesbisk. Jag fattar inte hur folk orkar sitta och picka på varandra, säger hon till tidningen.

Annons

– Mina vänner och jag gör inte det. Även om jag inte har en bra dag, stöttar mina vänner mig och säger saker som, ”Men du, din stil är helt fantastisk. Jag älskar dina skor”. Så oavsett, väljer vi att fokusera på de bra sakerna, fortsätter hon.

bella thorneBella och hennes vänner stöttar varandra.

Bella tillägger också att hon tycker det är synd hur unga tjejer känner en press att vara perfekta 24/7, medan många killar inte alls upplever samma sak.

– Det är orättvist att inte killar har samma press. Killar kan ha akneärr, vara överviktiga eller oförskämda. Om en tjej är det minsta sarkastisk eller står upp för något är hon en bitch. Hela grejen är sjuk.

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar