Annons

Annons

Så laddar Frans inför EurovisionPå tisdag börjar de första artisterna att repetera inför Eurovision song contest. En av dem är vår svenska stjärna Frans. Så här peppar han inför tävlingen!

Nästa vecka drar förberedelserna inför årets stora musiktävling igång när Stockholm välkomnar hela Europa och Australien till Eurovison song contest i Globen. Men hur laddar vårt svenska hopp, Frans, inför världens största musikfest? FRIDA har svaret!

Annons

Läs mer: Nellie Berntsson talar ut om ryktet att hon dejtar Frans

Repeterar nytt nummer

Just nu håller han och hans team på för fullt med att repetera det nya numret – för det kommer att bli några ändringar jämfört med Mello-numret. Enkelheten och närheten med Frans kommer att finnas kvar, och de lysande orden från texten i bakgrunden. Däremot är det inte säkert att kläderna blir samma som under Melodifestivalen.

Wow! Sprillans nya bilder på Frans inför Eurovision Song Contest (hur het?!)

Mari Rydberger som är ansvarig för framträdandet säger till FRIDA att Frans håller på att testa flera olika outfits. Exakt vilken outfit som han väljer på scenen i Globen den 14 maj återstår att se. Men en sak är i alla fall säker enligt Mari: han är mer än redo för tävlingen!
– Frans är lugn och cool. Han är trygg i sig själv.

Går i skolan

Många 17-åringar skulle bli stressade över tanken på att snart uppträda inför över 100 miljoner tv-tittare, men inte Frans. Han väljer i stället att ta det lugnt. I en intervju med GP säger han såhär:
– Jag laddar genom att inte tänka på det. Det låter jättekonstigt men det är sant. Jag kopplar bort mig från allt det galna. Jag är där för att bara njuta och göra mitt bästa. Det gick ju bra sist och jag kommer att hålla samma koncept.

Lyssna: Så låter Frans låt ”If I were sorry” – helt utan musik

Mest hänger han i skolan. Veckorna innan Eurovision kommer att vara hektiska och hålla honom från skolan under en längre tid, så han gör såklart helt rätt i att jobba in så mycket som möjligt nu!

Läs mer om Frans:
8 saker du bara måste veta om Frans (Sveriges nya stjärna!)
Så kan du följa Frans Jeppsson-Wall (dygnet runt!)
Experterna: ”Frans vinner Eurovision 2016”

Av: Erika Svensson
Foto: SVT

Annons
Annons


AnnonsLaddar