Annons

Annons

Så kan dina emojisar förändras för alltidI dag är dina emojisar inte särskilt könsneutrala, men det kan nu komma att ändras. Snart kan fler känna sig inkluderade på tangentbordet!

Tanken med emojisar är att de ska vara könsneutrala, men så är inte riktigt fallet. Tänk på simmaren, polisen och cyklisten – de är alla män. Däremot är emojin som räcker upp handen, klipper sig och gifter sig kvinnor.

Annons

Läs mer: Nu är (äntligen!) emoji-tangentbordet här

Nu skriver dock The Independent om att det finns planer på att göra om emojisarna. Ett förslag har lämnats in till dem som bestämmer där det önskas att du själv ska kunna bestämma kön och hårfärg på människo-emojisarna. Det ska fungera ungefär likadant som du väljer hudfärg i dag!

Gilla FRIDA på Facebook

Läs mer: Så förvandlar du din selfie till ett emojiporträtt

Det som önskas är att alla emojisar som kan finnas som både man och kvinna ska finnas som just man och kvinna. Du ska även kunna välja om din emoji ska vara skallig eller ha hårfärgerna svart, blond, brun, röd eller grå.

Än så länge är det här bara ett förslag, men vi hoppas att det här går igenom och finns i våra telefoner innan 2016 är slut. Apple och Google är dock med på förslaget. Så bra!

Läs mer om emojisar:
Hela listan: Här är ALLA nya emojisar som kommer snart
Det betyder ALLA emojisar på Snapchat
OMG! Nu ska det komma en emojifilm

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar