Annons

Annons

Så hyllas Viktor Frisk efter att ha kommit ut som bisexuellViktor Frisk har berättat för sina fans att han är bisexuell. Nu kärlekbombas han på sociala medier.

I helgen publicerade artisten och bloggaren Viktor Friskt ett inlägg på Facebook och Instagram där han kommer ut som bisexuell. På bilden står Viktor på en strand och tittar ut över havet.

”Jag skulle aldrig göra en stor grej av detta. Känner inte att det spelar så stor roll egentligen. Men jag gillar både tjejer och killar. Jag är född till den jag är. Alla människor förtjänar att älska precis vem dom vill och så även jag”, skrev han i inlägget.

Annons
Gilla FRIDA på Facebook

Missa inte! Här avslöjar Viktor Frisk sitt största beroende

Det tog inte lång tid innan hyllningarna trillade in. Inlägget har över 14 tusen likes och 750 kommentarer från fansen. ”Man ska vara den man är och ingen annan… Starkt av dig att berätta.. Lycka till och ha det bäst”, skriver en person.

”Helt sinnesjukt vad bra du är. Både som artist, och vad det verkar som, människa. Kan inte tänka mig mer än att du förtjänar att vara dig själv. All lycka till dig”, kommenterar en annan.

”DU ÄR BÄST VIKTOR! Sluta aldrig vara du”, skriver en annan.

Läs mer: Då älskar Samir och Viktor varandra som mest

Senare samma dag tackade Viktor sina fans för all kärlek i ett nytt inlägg. ”Ni är så jävla bra! Det är så viktigt att veta att man får älska vem man vill! Min största rädsla var att förlora allt jag har och att folk skulle se mig på ett annat sätt. Den respons ni har mig idag är det bästa man någonsin kan få!”, skrev han i inlägget.

– Vi lever i år 2016 och man ska inte ens behöva komma ut längre. Det är en självklarhet att alla ska få älska och tycka om precis vem man vill. Men eftersom jag vet att det finns både äldre och yngre människor som tycker att det är ett stort steg att ta, så kände jag att kan jag hjälpa någon så ska jag självklart göra det, sa Viktor i en intervju med Nyhetsmorgon i morse.

Vi på FRIDA hoppas att detta kommer inspirera ännu fler att våga vara sig själv!

Läs mer
Fråga: Kan man vara kär i någon man aldrig har träffat?
Läs allt om Marcus och Martinus succé i Sverige
Kommer Justin Bieber tillbaka till Instagram?
Bildextra: Samir Badran säljer sin lägenhet
Jockiboi och Jonna avslöjar hur det går med bebisplanerna

Bildkälla @viktorfrisks

Annons
Annons


AnnonsLaddar