Annons

Annons

Så har du sex utan att dina föräldrar hör

Så har du sex utan att dina föräldrar hör


Har du ditt rum vägg i vägg med dina föräldrars rum, ett nyfiket syskons eller tunna väggar till grannarna? FRIDA listar sätten du kan ha tyst sex!

1. Sätt en kudde mellan sängen och väggen
Att lägga någonting mjukt mellan väggen och sängen hindrar sänggaveln från att slå emot väggen (…eller gör det i alla fall tystare).

2. Testa golvet
Det kan vara kul att ha sex någon annanstans än i sängen och gnisslar dessutom mycket mindre.

Annons

3. …och badrummet
Varför inte ha sex i duschen? Förutom att det är sexigt att tvåla in varandra så dränker det rinnande vattnet mycket ljud. Men det kan bli lite pinsamt om ni krockar med någon utanför när ni ska ut…

4. Kyss varandra
Är det inte den gnisslande sängen som är problemet kan det vara att ni låter för mycket. När ni börjar stöna och låta, kyss varandra! Om man bortser från att det är väldigt mysigt får det er också att vara tystare.

5. Stå upp när ni har sex
Inga möbler flyttar sig och det är väldigt lite annat som kan låta. Stöd er mot en vägg, men helst inte den som är vägg i vägg med dina föräldrars rum. Eller ett nyfiket syskons.

6. Musik
Det klassiska sättet att dränka sexljud har sedan urminnes tider (eller i alla fall sen högtalarna började komma!) har varit att spela hög musik.

Läs också:
Sex sanningar och myter om sex
Killarna berättar: Så var första sexet
Fråga FRIDA: ”Hur får jag orgasm?”

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar