Annons

Annons

Så funkar Peach – appen som ALLA pratar omFörbered dig på att bli besatt av en helt ny app! Peach är som en blandning av Snapchat och Twitter (och vi älskar den redan)! Här är allt du behöver veta om den.

Du har säkert redan Instagram, Facebook, Snapchat och Twitter, men är du redo för att låta en ny app ta plats i din vardag? Bra! Då är Peach definitivt något för dig.

Peach är som en blandning av Snapchat och Twitter och i appen kan du uppdatera om i princip allt du gör. Du börjar med att starta ett konto och lägger sedan till alla dina vänner. Dina vänner kommer då att synas i ditt flöde, det ser ut ungefär som på Twitter.

Annons

Läs också:
Hela listan: Det betyder alla emojis på Snapchat
Guide: Så fyller du hela troféskåpet på Snapchat
Lista: 11 personer ALLA har på Snapchat (jo, du också!)

peach 1

Om du klickar på dina vänners namn så kommer alla deras inlägg att synas. Du kan sedan använda ”triggande ord” (som exempelvis GIF, teckningar eller var du är någonstans) och kan hela tiden uppdatera din profil med vad du gör.

peach 2

Du kan exempelvis berätta för dina följare vilken musik du lyssnar på, berätta var du har varit hela dagen och fylla i vad du ser för program på tv just nu. Appen är supercool, även om den tar upp mycket av din tid.

Läs också:
Spoiler alert: Sjuka twisten i första avsnittet av Pretty little liars säsong 6B
Zayn Malik: ”Jag vill aldrig samarbeta med One Direction”
Teen wolf-stjärnan kommer ut som homosexuell

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar