Annons

Annons

Så försvarar Marlene King senaste PLL-avsnittetMånga fans blev riktigt besvikna på säsongsavslutningen av Pretty little liars. Här är Marlene Kings svar på tal.

När det avslöjades att ”A” i själva verket var Alisons bror Charles DiLaurentis, som har levt som tjej under namnet CeCe Drake, var det många fans som kritiserade serien på nätet, och hävdade att själva ”transsexuell-twisten” bara var ett sätt att hoppa på ”trenden” att uppmärksamma HBTQ-frågor. Men nu svarar seriens skapare, Marlene King, på kritiken.

Annons

”Vi har absolut inte hoppat på någon trend. Vi kom på den här idén för tre och ett halvt år sedan. Jag menar, vi har jobbat på det länge, och om du går tillbaka och ser på CeCe-avsnitten – för jag har själv sett tillbaka på varenda ett, och läser om manuset, så inser du att vi inte har gjort några misstag i sista avsnittet. Vi har avslöjat att hon är ”A” så många gånger tidigare”.

Marlene tillägger att CeCes transsexualitet inte har något att göra med hennes psykotiska drag, vilket också har kritiserats.

”Vi har försökt göra det klart för tittaren att Charles kommer från en väldigt galen familj. Galenskaper är självklart i familjen, men det har ingenting att göra med hennes transsexualitet.”

Vanessa Ray, som spelar CeCe Drake, har också kommenterat avslutet.

”Jag tror att vi kan lära oss läxan att om du trycker ner någon, vilket jag tycker Charles/Charlotte har blivit, vid ung ålder – oavsett om det är av föräldrarna eller samhället – och behandlar dem som ingenting, finns det stora risker för att personen inte kommer att behandla andra bra heller.”

Annons
Annons


Annons
Laddar