Annons

Annons

Så försvarar fansen Harry Styles efter dödshotetHarry Styles har dödshotats på Twitter, och nu försvarar fansen sin idol med hashtaggen #HarryBeCareful.

I morse började hashtaggen #HarryBeCareful trenda på Twitter, med bakgrund av det dödshot som Harry Styles fick för ett tag sedan.

”Jag gjorde det här kontot för att låta alla veta att Harry Styles kommer att dö den 5 augusti 2015, på MetLife arena”, skrev näthataren, som nu har blivit avstängd från Twitter, bland annat i sin tweet.

Annons

När #HarryBeCareful började slå igenom blev hataren ännu mer obehaglig. ”Harry Styles kommer att dö och ingen kan stoppa det”, fortsatte hen och tillade, ”Tror ni idioter att en dum trend som #HarryBeCareful kan stoppa vad som ska hända…”. Näthataren tillade att anledningen till att Harry ska dö, är att han ska få sota för sina synder.

Gilla FRIDA på Facebook

Vissa fans ifrågasätter näthataren och tror att allt bara är ett elakt skämt, medan andra tar hen på fullaste allvar. Nu hoppas alla att #HarryBeCareful kommer att få One Directions crew att öka säkerheten under konserten nästa vecka. Harry själv har ännu inte svarat på stödet eller dödshotet.

Foto: All Over Press

Annons
Annons


Annons
Laddar