Annons

Annons

Så förbjuder artisterna dig att filma under sina konserterMånga artister tycker att det är störande när publiken är upplyst av telefoner som filmar konserten - och snart kan det faktiskt vara ett minne blott.

Okej, smartphones är något av det bästa som finns. Du kan följa dina idoler på sociala medier, skicka roliga selfies till dina kompisar på Snapchat och lägga upp drömmiga bilder på Instagram. Men nu sätter artister ner foten: de vill inte längre att fansen ska filma deras konserter.

Annons

HACK: Det absolut bästa sättet att rädda din blöta Iphone

Många artister såsom Adele och Beyoncé har faktist stannat upp mitt i konserten för att be flera i publiken att lägga ner sina telefoner för att vara mer närvarande under spelningen. Kolla bara in klippet här nedanför!

Gilla FRIDA på Facebook

Nu har det kommit en lösning på artisternas problem: låsbara mobilfodral. Det är företaget Yondr som har tagit fram uppfinningen som göra att du låser in din mobil när konserten börjar och hindrar dig då från att använda den under konserten.

Det senaste året har Yondr hyrt ut sin uppfinning i hundratusentals exemplar i både USA och Europa. Artister som redan hakat på det här är Ariana Grande, Guns N’ Roses och stand up-komikern Louis CK.

Vad tycker du om den nya uppfinningen?

Ännu mer tips och hacks:
Nu ska din Iphone hjälpa dig att sova bättre
Varning: Ny uppdatering kan förstöra din Iphone
Test: Kan du se Iphonen på den här bilden?

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar