Annons

Annons

Så firar PLL-casten julJuliga skattjakter och konstiga önskelistor. Så här firar Pretty little liars-casten jul.

Ashley Benson:
– Ända sedan jag föddes har vi åkt över till min mormors hus. Hon gör alltid en skattjakt så vi får leta efter ledtrådar, och till sist kommer vi till rummet där alla våra julklappar finns. Och det är presenter överallt, säger hon till Justjaredjr.com.
Ashley-Benson_3Bildkälla

Annons

Shay Mitchell:
– När jag var yngre väckte alltid jag och min bror våra föräldrar. Nu är det tvärtom, haha. Min mamma lagar en otrolig brunch, så vi stannar i våra pyjamasar hela dagen och tillbringar tid med familjen. Det är viktigt att tillbringa tid med de du älskar.
shay-mitchell-25-days-christmas-winter-wonderland-01-670x376Bildkälla

Lucy Hale:
– Jag och min syster är nästan jämngamla så många av våra julklappar var gemensamma. En gång önskade vi oss en studsmassa och vi trodde aldrig att vi skulle få en. Men vi fick reda på att vi skulle få det. Julen är enda gången som hela min familj är på ett och samma ställe.
cma-country-christmas-gallery-11Bildkälla

Troian Bellisario:
– När jag först fick min CD-spelare blev jag besatt av Frank Sinatras julalbum. Så jag brukade faktiskt spela det albumet i juni och juli också. Och förmodligen även i augusti.
troian-670x376Bildkälla

Tyler Blackburn:
– Varje år blir jag så förväntansfull inför allt med julen. Jag kommer ihåg att jag önskade mig ett kemi-set en gång haha. Och min farmor bakar alltid pumpabröd som jag verkligen gillar.
Tyler+Blackburn+Pretty+Little+Liars+Celebrates+J-eq15KUpCFlBildkälla

Annons
Annons


AnnonsLaddar