Annons

Annons

Så får du nya versionen av Snapchat (före alla andra!)Vill du också vara en av dem som får testa alla de nya funktionerna i Snapchat, före alla andra? Då bör du läsa vidare!

Alla Snapchat-användare som har en Android har möjligheten att använda en beta-version av appen, där alla nya funktioner lanseras och testas först. Hur coolt?! Du kommer att få tillgång till de nya funktionerna och uppdateringarna före alla andra och hjälper samtidigt Snapchat att bli ännu bättre under tiden.

Annons

snapchat beta

Såhär gör du för att få tillgång till beta-versionen på din Android:
1. Öppna Snapchat i din telefon.
2. Tryck på spöket högst upp i mitten.
3. Gå in i inställningar.
4. Scrolla ner till du hittar ”Advanced settings/Avancerade inställningar”; tryck på Snapchat Beta.
5. Välj ”Count me in/Räkna med mig”.

Följ sedan stegen för att signa upp dig. Du måste joina Snapchats beta-sida i Google Plus och sedan uppdatera appen i Play store. Du kan även använda din dator för att signa upp genom att trycka här.

Snapchat kommer att be dig avinstallera och sedan ominstallera appen, men om du bara väntar i några minuter så kommer du att se uppdateringen i Play store. Om du vill se vilka funktioner det är du får testa (som ingen annan får!) så går du in i appens inställningar och väljer Snapchat beta. I botten på listan ser du de nya funktionerna och kan där välja vilka du vill, eller inte vill, testa.

Om du inte vill använda beta-funktionerna mer så är det även här du väljer att inte delta längre.

Happy snapping!

Mer om Snapchat:
Guide: Så får du ALLA troféer på Snapchat
Dina Snapchat-bilder är INTE hemliga längre
5 smarta hacks du bara MÅSTE känna till på Snapchat

Foto: Jason Cipriani/CNET

Annons
Annons


AnnonsLaddar