Annons

Annons

Så får du fler följare på Snapchat (experten tipsar!)

få fler följare på snapchat


Hur får du följare på Snapchat? Experten Marianna Hewitt ger sina bästa knep.

Marianna Hewitt har nästan en halv miljon följare på Instagram – och har snabbt blivit en gigant på Snapchat också. Nu har hon avslöjat sina bästa knep för att få fler följare på Snapchat – snabbt.

1. Teasa om ditt material i andra kanaler

”Har du Twitter och Instagram? Lägg upp korta teasers från din Snapchat där – det kommer få folk att vilja följa dig. Förklara för dina följare att det är mer ”bakom kulisserna”-material på Snapchat än på Instagram och Twitter”

Annons

2. Använd videomaterial

”Videos är ett riktigt bra sätt att få många följare på dina snap stories, eftersom de ses av många under en längre tid. Om jag reser någonstans så visar jag destinationen på Instagram, men mer äkta moments på Snapchat. Dessutom är det smart att använda Snapchat för minitutorials”

Läs också: Lista: Här är kändisarnas privata Snapchat-konton

3. Engagera dina följare

”Det är svårt att få grepp om någons personlighet genom bilder, men på Snapchat känns folk mer som sitt ”äkta” jag (till skillnad från när de är redigerade i andra sociala medier). Det här är ett perfekt sätt att connecta med dina följare och ha kul”

4. Kör frågestunder

”Jag har frågestunder på Twitter och Instagram och sedan svarar jag på frågorna på Snapchat, så att folk kan kolla och följa med. Det är inte bara bra för att engagera mina följare, utan även för att få fler”.

Psst! Du följare väl @tidningenfrida på Snapchat? Vi bjuder alltid på senaste nytt från redaktionen!

Källa: Harper’s bazaar

Annons
Annons


AnnonsLaddar