Annons

Annons

Så drabbas Sverige av Justin Biebers inställda konserterMånga fans blev igår oroliga över Justin Biebers Sverigebesök efter att FRIDA berättat att han kan tvingas ställa in flera konserter under Purpose-turnén.

I går kunde FRIDA berätta att Justin Bieber kommer att tvingas ställa in konserter under Purpose-turnén. Många fans runtom i Sverige, som har köpt biljetter till de svenska spelningarna i september, blev såklart oroliga över denna nyhet.

Annons

Läs här: OH NO! Justin Bieber tvingas ställa in flera konserter

Nu verkar det dock som om alla Beliebers i Sverige kan andas ut (åtminstone lite grann)! Senaste nytt är nämligen att det förmodligen kommer att vara konserterna i början av juli som påverkas, då domaren vill att rättegången ska vara avklarad senast den 31 juli. Om den inte är det så kommer Justin att hamna i trubbel med lagen.

Det här är dock inte helt klart än eftersom Justins rättsliga team har överklagat och sagt att artisten inte kommer att vara tillgänglig alls mellan den 16 februari och den 31 december. Vi hoppas verkligen att de kan hitta dagar som passar Justin utan att några konserter behöver ställas in!

FRIDA lovar att hålla dig uppdaterad med senaste nytt!

Läs mer om Justin Bieber:
13 stadier du gick igenom när du fick veta att Justin Bieber kommer till Sverige igen
Justin Bieber håller en extrakonsert i Sverige
Här glömmer Justin Bieber bort låttexten (mitt under konserten!)

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar