Annons

Annons

Så blir svenska Youtube-stjärnornas tv-program

Sommaren med Youtube-stjärnorna är ett program med svenska youtubers.Du har väl inte missat att några av Sveriges största youtubers har fått ett eget tv-program som heter Sommaren med Youtube-stjärnorna?

Tidigare i veckan avslöjades det att flera svenska youtubers har fått en egen tv-serie. Realityshowen, som heter Sommaren med Youtube-stjärnarna, kommer att ha premiär på Viafree senare i augusti.

Me and my girl @sabinadeciree ?

Ett foto publicerat av Felicia Bergström (@fellsis)

Annons

”Vi samlar ett gäng Youtubeprofiler i en slottsliknande miljö där de får berätta lite om sig själva”, säger Susanne Nylén, talesperson på MTG Sverige, till Nöjesbladet.

Det ska vara Joel Adolphsson från I just want to be cool, Felicia Bergström, Hampus Hedström, Thomas Sekelius, Tejbz och Sabina Decirée som ska medverka i programmet enligt uppgift.

Hos min BAE @pojkendrommer med min andra BAE @thomassekelius ❤️

Ett foto publicerat av Felicia Bergström (@fellsis)

”Detta var en av de sjukaste och bästa inspelningarna jag har gjort. Så taggat på att se hur allt blev”, skrev Felicia på Facebook om projektet.

Det satsas mycket på svenska youtubers just nu. I höst har även Vidstar festival premiär för första gången – en festival i Stockholm helt med fokus på youtubers.

Läs även:
Quiz: Vilken youtuber är du?
Quiz: Hur mycket kan du om Jockiboi och Jonna?
Quiz: Hur mycket kan du om Therese Lindgren?

Foto: FRIDA/IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar