Annons

Annons

Så blev Kendall Jenner av med sin akne på kroppenHar du också problem med finnar på ryggen och bröstet? Då kan Kendall Jenners enkla knep hjälpa dig att bli av med dem!

Att minimera akne på kroppen behöver inte vara särskilt svårt, inte om du vet vilka knep du ska använda. Visste du att hur du duschar kan spela roll? Kendall Jenners dermatolog, Christine Kidd, har gett de bästa knepen för att undvika finnar på ryggen och bröstet.

Annons

Läs också: De är som vi! Kendall Jenner har också finnar

De flesta av oss duschar på samma sätt: vi tvättar håret, tar balsam och låter det verka medan vi duschar kroppen och först efter det så sköljer vi ur balsamet. Christine menar dock att det är helt fel att göra så om du har akne på kroppen!

”Du måste tvätta håret, skölja ur balsamet och sedan sätta upp håret med en klämma innan du duschar kroppen”.

Läs också: Sex vanliga fällor som kan ge dig finnar

Om balsamet ligger mot ryggen kan det täppa till porerna, vilket gör att akne kan uppstå. Om du får balsam på ryggen eller bröstet måste du tvätta bort det ordentligt. Löddra in ryggen och bröstet med hjälp av händerna – inte en peelingvante eller borste. Låt duschcremen sitta kvar där medan du duschar resten av kroppen. Först efter det tvättar du bort löddret från ryggen och bröstet innan du går ut ur duschen.

Läs mer om akne:
Åtta sanningar och myter om finnar
14 saker du stör dig på om du ofta får finnar
5 enkla knep för att undvika att få finnar

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar