Annons

Annons

Så bakar du på tio sekunder



Nja, kanske inte riktigt att baka. Men med Jelly Belly beans gelébönor så får du samma smakupplevelse som om du hade stått i köket i flera timmar.

Om du är sugen på att baka men inte orkar eller har tid så finns här lösningen. Med Jelly Belly beans gelébönor kan du byta ut de klassiska och vanliga ingredienserna i olika recept till olika bönor.

Annons

I FRIDAs video testar Hanna och Sara att göra lemonad och varm choklad. Med hjälp av bönor i smakerna sockervadd och citron smakar det lemonad och grillad marshmallow och chokladpudding gör att det smakar varmchoklad. Så coolt!

Gilla FRIDA på Facebook

Bönorna passar de allra flesta då de är gluten-, laktos-, nöt och gelatinfria. Att de smakar så verklighetstroget är för att de smaksätts både i skalet och ända in till kärnan.
– Det var väldigt bra att det är gluten- och laktosfritt. Det är inte så många godisar jag kan äta eftersom jag är det, säger FRIDA-Hanna som gjorde videon.

Under bakningen använde vi oss av Jelly Belly beans stora presentask som innehåller 50 smaker. I den finns massa fler förslag på bönor du kan blanda för att få till smaker som tårta, blåbärspannkakor och äppelpaj.

Foto: IBL
Det här är ett samarbete med Jelly Belly bean.

Annons
Annons


Annons



Laddar