Annons

Annons

Så är Louis Tomlinsons nya liv som pappaTidigare i veckan välkomnade Louis Tomlinson och Briana Jungwirth sonen Freddie Reign till världen - och med en ny liten person förändras självklart allt!

Bara några dagar efter att lille Freddie Reign föddes visade både Louis Tomlinson och Briana Jungwirth upp honom på Instagram (han är ju SÅ gullig!). Men veckorna innan förlossningen spekulerades det om att Louis inte var där för Briana och hängde istället med sin fling Danielle Campbell.

Annons

Kolla in: Se One Directions musikvideo till låten History (så mycket nostalgi!)

Dock ska Louis tagit sin roll som pappa på allra största allvar. Enligt källor till sajten Hollywood Life tar han väldigt mycket ansvar.

Gilla FRIDA på Facebook

”Louis har verkligen varit väldigt involverad från början. Han är väldigt praktisk, byter blöjor, håller och vaggar lille Freddie. Louis kunde inte vara lyckligare.” säger källan och fortsätter:

”Han har verkligen varit en toppenpappa hittills. Han träffar sin son varje dag i huset som han skaffade till Briana och bebisen. Louis har även sett till att de får åka limousine till alla läkarbesök och för allt annat hon behöver.”

Så härligt att höra!

Relaterat:
Här är Louis Tomlinsons present till Briana (för flera miljoner kronor!)
Zayn Malik kan tänka sig att återförenas med One Direction
13 frisyrer Harry Styles har haft (som vi aldrig glömmer!)

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar