Annons

Annons

Så använder du ALLA nya funktioner i SnapchatFörra veckan släppte Snapchat helt nya funktioner och det är definitivt den största förändringen i appen på länge. Här kan du läsa allt om hur de fungerar!

Snapchats senaste uppdatering är verkligen den största som släppts på länge. Det är chatten som har fått sig en rejäl uppfräschning och du kan numera hoppa direkt från att skriva ett meddelande till att bjuda in till en röst- eller videochatt. Om användaren du vill prata med inte är online så kan du lämna ett ljudmeddelande i stället, men det är långt ifrån allt.

Annons

Förklaringen: Det betyder timglaset på Snapchat

Gilla FRIDA på Facebook

När du blir inbjuden till ett videosamtal (som du bjuder in till genom att trycka på kameraikonen), kan du välja att ”ignorera”, ”gå med” eller ”titta”. Att ”ignorera” kommer att avbryta samtalet, att ”gå med” gör att du läggs till i videochatten och genom att ”titta” är du med i konversationen utan att din kamera sätts igång.

Hela listan: Det betyder alla emojis på Snapchat

Röstsamtal fungerar ungefär likadant, men du behöver trycka på telefonknappen i stället. När du väl påbörjat ett röstsamtal med någon kan du trycka på telefonknappen igen för att tysta din mikrofon.

Vill du inte prata med, eller titta på, någons ansikte? Skicka en sticker i stället genom att trycka på ansiktsikonen på den högra sidan av menyn.

Guide: Så får du alla troféer på Snapchat

Det här är alla nya förbättringar i chatten, men Snapchat har också gjort så att när du tittar på en story hoppar du automatiskt vidare till nästa persons story när den andra är slut. Du kan därför börja uppifrån och kolla igenom alla storys utan att behöva trycka upp en ny manuellt.

Det här är dock läskigt, för tänk om du vill undvika någons story och sedan automatiskt råkar titta på den?! Vi gillar inte riktigt den här funktionen. Varför? Jo, vi vill ju såklart veta att personerna som tittar på vår story VILL titta på den och inte bara råkar göra det…

Läs mer om Snapchat:
Dina Snapchat-bilder är INTE hemliga längre
9 saker du inte visste om Snapchat
Snapchat-virus kan förstöra din mobil (akta dig!)

Annons
Annons


AnnonsLaddar