Tipsen du behöver för att ha sex och mysa i duschen

Tipsen du behöver för att ha sex och mysa i duschen

Det är absolut inget fel på sängen men det kan vara roligt att testa någonting nytt. Läs de här tipsen innan ni tar det vidare till badrummet.

1. Håll det enkelt

För att undvika skador är det bäst att utesluta alla akrobatiska ställningar som kräver att det inte är blött och halt. Stående bakifrån, att sitta ner och gränsla din partner eller att stå mitt emot varandra med ena benet omslingrat din partner är ställningar som fungerar relativt enkelt i duschen.

2. Onanera tillsammans

Att ha penetrerande sex kan torka ut slemhinnorna och ge en skavande känsla. Testa i stället att ta på varandra med händerna! Många snippbärare onanerar genom att rikta vattenstrålen från munstycket mot klitoris. Varför inte göra det även när din partner är med?

3. Tvåla in varandra

Perfekt som förspel eller för att göra duschandet mycket hetare! Använd en väldoftande duschkräm och tvåla in varandras kroppsdelar – från topp till tå. Passa på att massera lite extra när du kommer till axlar och rygg och glöm inte att sakta ner när du tvålar in insidan av låren. Så hett!

4. Stå inte mitt under vattnet

Självklart är själva grejen med att ni är i duschen att just vattnet gör det lite extra hett (plus att ni ser varandras kroppar mycket tydligare). Men låt vattnet mer vara på era kroppar än rakt över ansiktena. Risken för kalsup ökar och det blir svårare när ni hela tiden får vatten och schampo i ögonen.

5. Vattentåliga sexleksaker

Många sexleksaker går att använda i vattnet (dubbelkolla detta först!) och kan bli en extra krydda i duschen. Ta med din vibrator och låt din partner styra den åt dig.

6. Fortsätt i sovrummet

Om ni inte vill se ut som russin och tycker att det mest är krångligt så kan ni avsluta det i sängen. Börja med förspel i duschen där ni tar på varandra och rör er sedan snabbt till sovrummet.

Läs mer!
Fem tips när du vill onanera i duschen
Fem frågor och svar om att ha sex första gången
Så tvättar du snippan – på rätt sätt

Foto: IBL