tips-forspel

Tips: Sex sexiga förspel

Forskning visar att de flesta tjejer behöver minst 20 minuters förspel för att bli redo för själva samlaget. Underskatta alltså inte startsträckan utan njut i stället ordentligt och visa din partner vad du vill ha. Vi visar vägen till förslag på heta förspel.

Lek loss

Skriv upp olika kroppsdelar på lappar och lägg i en skål. Skriv sedan ner saker ni vill göra med varandra, exempelvis: kyssa, smeka, klia, pussa och suga. Turas om att dra en lapp från varje hög och utför på din partner, till exempel kyss hens nacke, sug på hens hand eller smek hens ryggslut.

Pusskalas

Sätt på en ögonbindel eller knyt en scarf över din partners ögon och ta dig sedan friheten att smaka på hens kropp. Hen får inte röra dig, men du får däremot pussa vart du vill över hela kroppen, förutom på könsorganet. Definitivt en härlig upplevelse för er båda.

Erogena zoner

Vi människor har betydligt fler erogena zoner än enbart de nedre regionerna. Nacken och öronen är fulla av känsliga nervtrådar som skickar sexiga signaler till hjärnan. Andas högt, kyss, sug och smek nacke och örsnibbar och din partner kommer vilja ha mer, mer, mer…

Missa inte: Svaren på dina hemliga sexfrågor

Massage

En klassiker som alltid är lika skön. Köp tillsammans en olja som ni båda tycker doftar gott och turas sedan om att massera varandra hårt, mjukt, snabbt och långsamt över hela kroppen under minst en halvtimme. Mys deluxe!

Sms-flörta

Perfekt om ni inte ses på en eller flera dagar. Här väljer ni nivån, sms:a och berätta hur du vill bli kysst nästa gång ni ses eller ta mod till dig och beskriv en sexig fantasi som du skulle vilja att ni genomför tillsammans.

Varannan väljer

För att bli riktigt upphetsad gäller det att du inte fryser. Ta på er minst tre lager kläder var. Kyss er sedan varma i tio minuter innan ni turas om att sakta ta av varandra ett plagg i taget.

Läs också:
Hur hånglar man? Så gör du!
Killarna avslöjar: Så flörtar vi när vi är intresserade
Anledningar till att snippan kan lukta illa

Foto: IBL