Tio saker du kan göra om du är trött på att vara singel

Tio saker du kan göra om du är trött på att vara singel

Tyvärr går det inte att tvinga fram ett förhållande, men det går att göra massor av roliga saker som singel. Vi har listat dem här!

1. Gå på dejt

Det kan vara jobbigt att gå på dejt, men det kommer inte kännas mindre nervöst med tiden – oavsett vad du intalar dig själv. Tänk såhär: den du träffar är minst lika nervös som du.

2. Träffa nya människor

Åk på ett kollo eller läger för att träffa nya vänner som du kan umgås med. Vi har listat olika läger och resor du kan åka på! Det kommer att ge dig massor av ny positiv energi.

3. Åk på en utflykt med dina vänner

Det behöver inte vara mer avancerat än en cykeltur till närmaste badplats eller äng, men ta med dina vänner. Om ni vill kan ni även ta med mat, dryck och ett roligt spel.

4. Ta hand om ett djur

Har du ett husdjur? Bra! Lek och gosa extra mycket med det. Om du inte har ett husdjur kan du fråga grannen eller höra av dig till närmaste 4H-gård.

5. Ha SPA-kväll hemma

Ibland är det riktigt skönt att vara för sig själv – ta vara på känslan. Tänd några ljus, sätt på lugnande musik och ta ett varmt bad. Du kan även använda ansiktsmask och måla naglarna för en riktig lyxig SPA-kväll. Glöm bara inte bort att njuta!

6. Skaffa en ny hobby

Det kanske är dags att skaffa en ny hobby? Gillar du att träna borde du testa en ny sport. Om du gillar att läsa borde du testa en ny genre. Det spelar ingen roll vad du hittar på, bara du kan distrahera dig med det ibland.

7. Anordna en brunch

Bjud in dina vänner på en god brunch. Tillaga det ni tycker allra bäst om och prata om allt mellan himmel och jord. Kanske får du reda på att dina kompisar också känner sig trötta på att vara singlar? Då kan ni ge varandra tips och bestämma att ni ska umgås oftare!

8. Gå på konsert

Det är riktigt roligt att gå på konsert, så varför inte samla ihop dina vänner och rocka loss till era favoritartister? Det här året är fyllt med bra konserter. Här har du några av dem.

9. Spela volleyboll

Åk till en plats där du kan vara med dina vänner, men det finns chans till romans. Tips är att åka till en badplats eller äng där du kan spela volleyboll, brännboll eller boule. En miljö där det känns naturligt att bjuda in andra.

10. Gå på bio

Ta tillfället i akt och se en biofilm som du faktiskt vill se. Kanske någon av de här? Du slipper kompromissa med din partner, vilket betyder att du kan välja den filmen du själv vill se – med eller utan dina kompisar.

Läs mer!
13 saker du inte borde säga till någon som är singel
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken
Test: Varför är du singel?

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL