Nio tecken på att din partner kan vara otrogen

Nio tecken på att din partner kan vara otrogen

Har du svårt att lita på att du är den enda för din partner? Då borde du spana in dessa tecken på att din partner är otrogen!

1. Mer fåfäng

Har din partner börjat bry sig mer om sitt yttre? Hen kanske vill göra sig fin för dig men det är också troligt att hen vill ha uppmärksamhet från andra. Det betyder inte att hen automatiskt är otrogen, men det kan vara ett tecken. Lita på magkänslan!

2. Hör sällan av sig

Hörs du och din partner alltmer sällan? Det behöver inte betyda att hen är otrogen, utan helt enkelt väldigt upptagen. Ta inte ut något i förskott, men var på din vakt.

3. Förändrat humör

Blir din partner lättirriterad? Hen kanske har börjat störa sig på någonting hos dig som tidigare inte har varit ett problem. Det kan vara för att den nya hen har fått upp ögongen för inte har den egenskapen.

4. Extra uppmärksam på sin telefon

Känns det som att din partner är extra fastklistrad vid sin telefon? I så fall borde du avvakta om hen tycks dölja någonting. Eller om hen ofta sitter och ler till sin telefon men vägrar berätta vem som sms:ar.

5. Extra kärleksfull

Ger din partner dig fler komplimanger eller presenter än tidigare? Det kan självklart bero på att hen vill att du ska känna dig uppskattad, men det kan också vara att din partner känner skuldkänslor för att hen har varit med någon annan.

6. Har smink eller annan parfym på sig

Känner du en annan parfymerad doft på din partner eller hittar smink på din partners kläder borde du vara extra uppmärksam på om hen är otrogen.

7. Ljuger om småsaker

Ljuger hen ofta, även om småsaker? Det kan vara ett tecken på att hen egentligen ljuger om något större, som exempelvis en otrohet.

8. Vill inte ses lika ofta

Känns det som att din partner alltid väljer att göra saker utan dig? Det blir kanske allt fler aktiviteter med hens kompisar istället för med dig? Det är ett svagt tecken, men om det kombineras med andra tecken borde du ta en funderare.

9. Pratar inte om framtiden

Ibland är det roligt att fantisera om hur livet kommer att se ut i framtiden, speciellt om du har en partner som du vill dela den med. Om hen aldrig vill prata om framtiden kan det vara ett varningstecken – antingen att hen vill göra slut eller att hen är otrogen.

Läs mer!
Kändisarna som varit otrogna
The Chainsmokers-stjärnan var otrogen – se flickvännens hämnd här
Efter otrohetsskandalen – nu har Khloe Kardashian fått barn

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL