Sju tecken på att din crush inte har känslor för dig

Sju tecken på att din crush inte har känslor för dig

Det kan vara jobbigt att höra sanningen, men misstänker du att din crush inte gillar dig tillbaka? Här är sju tecken på att det kan vara så.

1. Hör aldrig av sig först

Antingen så är din crush så pass säker på att du kommer höra av dig först att hen inte behöver anstränga sig (vilket inte heller är ett bra tecken!) eller så bryr sig personen helt enkelt inte om vad du gör.

2. Kan aldrig ses

Varje gång du föreslår att ni ska ses så har hen alltid en ursäkt. Sjävklart kan man vara upptagen men när hen aldrig föreslår ett nytt datum är det helt enkelt tydligt att hen inte prioriterar att träffa dig.

3. Träffar andra

Ni behöver ju inte bli exklusiva efter första dejten men om du märker att hen fortsätter att höras med andra trots att ni setts ett tag eller att hen snapar med massa andra men aldrig svarar dig så är inte intresset speciellt stort.

4. Säger taskiga saker

Har din crush sagt någon elak kommentar om dig eller gjort att du känt dig obekväm? Så skulle hen inte göra om hen verkligen brydde sig om dig.

5. Ses bara ensamma

Har ni setts ett tag utan att du fått träffa hens vänner? Vill hen inte att någon i skolan ska veta att ni ses? Det beror med största sannolikhet på att din crush inte vill att andra ska veta om er – för att hen inte ser det som något seriöst.

6. Frågar ingenting om dig

Om du tänker efter har hen förmodligen aldrig frågat hur du mår, vad du gjorde i helgen eller hur det gick på provet. Varför inte? För att hen helt enkelt inte bryr sig speciellt mycket om svaret.

7. Tittar inte på dig

Om ni ses ofta, som i skolan, är det vanligt att du inte kan låta bli att titta på den du har en crush på (som du säkert vet!). Om du därför aldrig får ögonkontakt med din crush eller känner att hen aldrig tittar åt ditt håll så har hen helt enkelt fokus på någonting annat.

Läs mer!
Sex smarta sätt att ta kontakt med din crush
13 tecken på att du håller på att bli kär
13 stadier du går igenom när du träffar din crush i skolan igen

Foto: IBL