Sju tecken på att din crush inte är rätt för dig

Sju tecken på att din crush inte är rätt för dig

Har du en crush på någon men vet inte om ni skulle passa bra tillsammans? Här är sju tecken på att ni inte skulle göra det.
TV: Se 7 tecken på att din crush inte är rätt för dig
1:44

Efter reklamen: TV: Se 7 tecken på att din crush inte är rätt för dig

(1:44)

Slå på ljud

1. Ignorerar dig

Du har försökt ta kontakt (som ingen kan ha missat) både IRL och på sociala medier men personen har inte svarat, trots att du sett att han öppnat/läst det.

2. Har varit tillsammans med din kompis

Självklart finns det undantag och det beror helt på vilken typ av relation de hade men i de allra flera fall är det inte så smart att bli ihop med någon som är din kompis ex. Det är som uppgjort för drama och sårade känslor.

3. Trycker ner dig

Om ni har kommit så långt att ni dejtar så får du se fler sidor av personen och om du upptäcker det här borde du springa åt andra hållet. Om din crush får dig att känna dig som en sämre person som inte är tillräckligt bra, då kommer du bara må dåligt i personens närhet.

4. Skriver med andra

I början kanske ni inte är helt exklusiva men har ni setts ett tag så är det minst sagt ett varningstecken om hen forsätter att kontakt med andra som du vet inte är på en vänskaplig nivå. Hen ska ju vara så pass intresserad av dig att hen inte vill skriva med någon annan.

5. Du avskyr hens kompisar

Det går inte att komma överens med alla och det är okej om du inte blir bästis med din crush kompisar. Men om du tycker att hela gänget är osköna och dryga, ja då är nog din crush det förmodligen också. Du blir som du umgås helt enkelt!

6. Utgår bara ifrån sig själv

När passar det hen att ni ska ses? Om ni bara anpassar er utefter en persons schema och du måste vända upp och ner på ditt liv för att hinna få plats i den lilla lucka med tid hen kan erbjuda så är du dessvärre inte så prioriterad för din crush.

7. Får dig att göra saker du egentligen inte vill

Oavsett vad det handlar om så ska du känna dig trygg med det du gör. Du ska aldrig göra någonting för att du tror att en person ska tycka om dig mer. Om det exempelvis handlar om sex och du känner dig pressad, men gör det för att hen vill, så är det ett tecken på att personen inte bryr sig om dina känslor utan helt enkelt bara kör sitt eget race.

Läs mer:

Test: Gillar din crush dig tillbaka?

18 kändisars kloka ord om kärlek och relationer

Zara Larssons tips för att laga brustna hjärtan

Foto: IBL