pinsamma-saker-sex

Sju pinsamma (men normala) saker som händer alla vid sex

Sex är inte alltid bara hett och passionerat utan det kan också emellanåt bli ganska pinsamt. I alla fall när vissa saker händer. Här är sju pinsamma men normala saker som nästan alla råkat ut för när de haft sex.

1. Muspruttar

Något som händer nästan alla snippbärare är att man råkar musprutta under sex. Det händer för att det kommer in luft i snippan under själva akten som sedan såklart vill ut. Förklara för din partner att det bara är luft och varför det händer så kanske det känns lite mindre pinsamt.

2. Får mens

Det är inte ovanligt att du kan få mens medan du har sex och även om det kan kännas jobbigt att det kommer blod i sängen så är det absolut ingen fara. Det är helt naturligt och händer många.

3. Svårt att få av kläderna

En annan jobbig grej kan vara att ni i stundens hetta får svårt att få av varandra kläderna, speciellt tighta jeans. Men ta det lugnt och se det inte som något pinsamt utan mer som en kul grej.

4. Saharaöknen

Något annat som också är vanligt är att du som snippbärare kan känna dig väldigt torr där nere vilket inte är optimalt när du ska ha sex. Det är då viktigt att ni inte har sex utan att ni istället fokuserar mer på förspel eller att din partner gör andra saker som får dig upphetsad.

5. Du kommer aldrig

Att få orgasm är inte alltid en enkel grej och kan ta tid. Ha tålamod och oroa dig inte om du inte kommer. Det är inget ovanligt utan testa något annat.

6. Du läcker

Något som är vanligt men kan kännas pinsamt är att du efter sex kan läcka lite. Det är inget farligt utan är bara dina egna kroppsvätskor, din partners vätskor samt glidmedel som behöver komma ut.

7. Kondomen fastnar

Ibland kan det hända att kondomen fastnar i snippan efter att ni haft sex. Det är inte särskilt kul att behöva dra ut den samt att det kan kännas pinsamt men det är inte så mycket att göra. Ett tips är att be din partner att hålla i kondomen innan hen drar ut nästa gång.

Läs mer:
Åtta föremål du kan onanera med – som inte är en sexleksak
Frågorna du ska ställa till din partner i sängen
Fem oväntade (men helt normala) ljud som din kropp kan göra under sex

Källa: Romper

Foto: IBL