Sex tips som gör ert förhållande hetare

Sex tips som gör ert förhållande hetare

När det är kallt ute är det extra hett att vara lite intim med din älskling. Vi lovar att de här tipsen inte lämnar någon av er frusen.

Heta meddelanden

Vågar du inte säga IRL hur du vill att din partner ska ta på dig eller vilka fantasier du vill leva ut med hen? Skriv ned det på sms! Det kan kännas betydligt enklare, samtidigt som det blir sjukt hett att läsa för din partner.

Helkroppsmassage

Om ni inte är redo eller vill ha sex med varandra kan en massage definitivt hetta upp ert förhållande. Köp en väldoftande olja och turas om att massera varandra på både överkroppen och längst med benen.

Bada och duscha ihop

Inte för att ni behöver bli rena, utan för att det är så himla hett att få se din älskling helt naken framför dig. Tvåla sakta in hen och utforska varandras kroppar.

Erotisk film

Att titta på när andra personer har sex behöver inte innebära kvinnoförnedrande hårdporr. Idag finns både filmer och sajter som erbjuder feministisk porr, som kan göra er båda lite extra tända. Kolla till exempel in Cabaret Desire, en sensuell film gjord av en svensk tjej.

Sexigt spel

Gör ett eget spel som får det att pirra till både här och där. Klipp ut jämnstora lappar och skriv olika heta saker ni vill göra med varandra. Skriv sedan samma saker en gång till så att ni får ett par av varje sak. Lägg ut lapparna som ett memory och turas sedan om att vända upp två lappar var. Om ni vänder upp olika saker: kombinera då dessa på din partner, exempelvis ”smek hens nacke” och ”kyss över hela kroppen”. Får du två likadana lappar är den din tur att luta dig tillbaka och njuuuta.

Mindre fysisk närhet

Det kan låta galet att hetta upp förhållandet genom att inte ta på varandra, men faktum är att det kan tända till gnistan rejält. Om ni är ett par som brukar ha sex får ni inte ha sex de fem närmsta gångerna ni ses, och om ni inte ännu haft sex men brukar kyssa varandra, får nu tungorna vila under fem dejter. Vi lovar att det kommer bli hett, hett, hett på sjätte dejten!

Läs också:
Sex omtänksamma saker du kan göra för den du tycker om
11 saker Skam har lärt oss om kärlek
Test: Är du redo för sex?

Foto: IBL