Sex tecken på att hen är en player

Sex tecken på att hen är en player

Funderar du på om din crush är intresserad eller om hen faktiskt bara spelar spelet? Här är sex tydliga tecken på att den du träffar är en player.

1. Får inte träffa kompisarna

Hen säger ”berätta inte för någon att vi ses” och när vännerna dyker upp på stan tar hen omvägar. De kan ju råka avslöja att du inte är den enda tjejen i personens liv, vilket förstör hens spel.

2. Säger fel namn

Visst, alla kan vara nervösa och säga fel ibland. Men när hen konstant kallar dig babe, darling och vid flera tillfällen glömmer ditt namn, då bör du se upp.

3. Tjatar om sex

Ni har dejtat länge och du är dökär. Hen har blivit allt mer närgången och när du berättar att du inte känner dig redo för sex drar hen och du hör inte ett ljud på flera veckor. Player och douche: check!

4. Vill inte bli ihop

Varje gång du frågar om ni är ett par får du svaret ”jag vill inte ha ett förhållande just nu”. Om personen hade velat hålla sig till en tjej hade ni varit tillsammans nu. Vänta inte på en ändring, den kommer förmodligen aldrig komma.

5. Sms:ar andra tjejer

Din dejt är mer intresserad av sin telefon än filmen ni ser på. Du ”råkar” snegla på mobilen och ser flera tjejnamn och duck face-bilder på Snapchat. Är din crush intresserad av dig bör hen visa att det enbart är du som gäller.

6. Ingen bra magkänsla

Om du har en orolig och gnagande känsla i magen inför den du dejtar är förmodligen någonting skumt. Tänk efter en extra gång innan du faller blint för kärleken och be dina kompisar hålla lite koll.

Tecken player1

Läs också:
Fråga FRIDA: Han vill inte bli tillsammans
Sexfrågorna du inte vågar ställa (men som vi har svaret på)

Av: Johanna Bengtsson

Foto: IBL