forhallande-ej-redo

Sex tecken på att du inte är redo för ett förhållande

Är du verkligen redo för att vara tillsammans med någon? Här är sex tecken på att du inte är det.

Att vara tillsammans med någon handlar inte bara om att vara kär utan det kräver också tid, kompromisser och förståelse. Om de här sakerna stämmer in på dig kanske det är värt att tänka en gång extra innan du går in i ett förhållande.

1. Alla andra har en partner

Är det verkligen du som vill vara ihop med någon eller handlar det egentligen om att alla dina vänner har en partner? Det kan självklart kännas ensamt att vara den enda som är singel men det är ändå ingen anledning till att hoppa in i ett förhållande du egentligen inte vill ha.

2. Ge upp tid

Du vill ha en partner men du är inte villig att lägga ner tid på ett förhållande. Det är en varningsklocka! Vill du hellre hänga med dina vänner och göra annat än att vara med din partner så borde ni nog inte vara ihop.

3. Upptagen

Ett annat tecken på att du inte är redo för ett förhållande är att du helt enkelt inte har tid. Du har massor att göra och ingen tid över att lägga på en partner.

4. Lycka är att vara ihop med någon

Om du tror att du kommer att bli lycklig bara för att du är tillsammans med någon bör du nog tänka om. Bara för att du är ihop med någon så blir du inte automatiskt lycklig.

5. Nybliven singel

Har du precis gjort slut med någon? Då kanske du ska tänka efter lite innan du direkt hoppar in i ett nytt förhållande. Vad kommer att vara annorlunda den här gången?

6. Trivs som singel

Du trivs som singel och tycker om att flörta och ha kul utan att behöva bry dig om någon annan. Om du känner så, då borde du inte ha ett förhållande.

Läs mer:
Åtta misstag alla kommer göra i sitt första förhållande
Så är du i ett förhållande – enligt ditt stjärntecken
Test: Vilken förhållandetyp är du?

Foto: IBL