Sex tecken på att du har världens bästa förhållande

Sex tecken på att du har världens bästa förhållande

Ibland säger det bara klick, sedan är det ni två för evigt. Här är sex tecken som visar att ni två är relationshipgoals.

Ni är BFFs

Du är inte bara kär och helt galen i din partner, hen är också din allra bästa vän. När någonting hänt dig, både tråkiga och roliga saker, är personen den första du tänker på och vill ringa till.

Ni skrattar väldigt ofta

Att ha roligt med personen du är ihop med är A och O för att relationen ska hålla. Även om ni inte har exakt samma humor smittar hens skratt av sig och du kan inte låta bli att bli alldeles fnittrig du också.

Ni vågar gråta ihop och prata känslor

Även om det känns jättejobbigt att erkänna att du blev svartsjuk när hen pratade med den där tjejen i skolan så berättar du det för din älskling. När du är ledsen är det hens famn du saknar och när din partner har en dålig dag finns du alltid där som tröst.

Läs också: Sex omtänksamma saker du kan göra för den du tycker om

Ni överraskar varandra

Plötsligt tar din snygging fram ditt favoritgodis ur väskan, en helt vanlig tisdag efter skolan, bara för att hen vet att du blir glad av det. Små lappar under kudden och kärleksförklaringar på sms är vardag för er.

Ni ser er som ett team

Om en person säger någonting negativt om din partner som inte är sant, är du där direkt och försvarar din älskling. När du går på ett jobbigt läkarbesök eller ska prata inför klassen dagen efter finns hen där och peppar och stöttar. Tillsammans fixar ni allt. Dreamteam!

Du känner dig trygg

Att visa sig naken för första gången med din älskling kändes inte alls lika jobbigt som du hade föreställt dig. Du vet att hen aldrig skulle döma dig om du gör fel och du kan säga massor av tokiga saker utan att känna dig dum.

Läs också:
Fem saker du måste sluta skämmas för inför din partner
Distansförhållande? Så får ni kärleken att hålla
Har din bästis blivit ihop med någon? Tänk så här!

Foto: IBL