Kompis-kar-i-partner

Sex tecken på att din partner har en crush på din kompis

När du är tillsammans med någon så vill du att den personen bara ska ha ögon för dig, om ni inte kommit överens om något annat. Här är sex tecken på att din partner har känslor för din kompis.

1. Hen nämner din kompis hela tiden

Om din partner hela tiden vill prata om din kompis, mer än något annat, så kan det vara ett tecken på att hen är intresserad. Kom dock ihåg att det inte behöver betyda något, fundera över om det kan finnas en annan anledning till att hen vill prata om din kompis hela tiden.

2. Hen ger din kompis mer uppmärksamhet

Om ni alla tre hänger och din partner bara fokuserar på din kompis så är det inte ett bra tecken. Det är klart din partner inte bara ska fokusera på dig men samtidigt ska hen inte heller bara fokusera på din vän.

3. Hen tar hennes sida hela tiden

Du och din kompis är ovänner och när du berättar om det för din partner så tar hen inte ditt parti. Det är definitivt en varningsflagga. Viktigt är dock att du tänker efter innan du hoppar till några slutsatser, kan det vara så att din partner har rätt?

4. Hen dissar din kompis partner

Är din partner alltid negativt inställd till alla som din kompis dejtar? Även det kan vara ett tecken på att hen är intresserad.

5. De hänger utan dig

Om din partner och din kompis är bra vänner eller kände varandra innan ni blev ihop så behöver det inte betyda att de har något på gång. Men om du känner dig osäker så borde du försöka prata med dem om det.

6. Hen jämför dig med din kompis

Jämför din partner dig med din kompis? Nej. Nej. Nej. Din kompis är din kompis och du är du. Om din partner hela tiden jämför dig med henne är det nog dags att tänka över om ni verkligen ska vara ihop.

Läs mer:
Sex sätt till hetare hångel
Det här betyder olika typer av kyssar
14 smarta sms du kan skicka för att ta kontakt med din crush

Källa: Gurl.com

Foto: IBL