dalig-pa-att-kyssas-tips

Sex saker du kan göra om din partner är dålig på att kyssas

Det är inte lätt att säga till någon man tycker om att de är dåliga på att kyssas men det är inte heller kul att kyssas med någon som är dålig på det. Som tur var finns det några knep du kan ta till för att lösa det!

1. Var ärlig

Det bästa och enklaste är att vara ärlig, men var inte för hård. Testa att förklara att hur hen kysser inte riktigt funkar för dig och föreslå hur hen kan göra istället.

2. Ta kontrollen

Om du känner att du inte kan vara ärlig så kan du istället försöka ta över. Led hen rätt och gör så som du vill så kommer hen förhoppningsvis följa efter.

3. Ta det lugnt

En anledning till att någon är dålig på att kyssas är ofta för att man blir stressad och nervös. Därför kan det vara bra att ta det lugnt och inte försöka stressa fram något. Se till att sakta ner tempot!

4. Öva

Man brukar säga att övning ger färdighet och så kan det även vara när det kommer till kyssar. Är det första gången ni kysser varandra? Då är det inte så konstigt att det inte är så bra. Genom att öva kommer ni båda bli bättre och funkar det inte kan du testa någon av de andra punkterna.

5. Testa en ”lek”

Istället för att rakt ut säga att någon är dålig på att kyssas kan du istället fråga om ni kan leka en lek, som går ut på att testa olika sätt att kyssas på. Då kanske hen också märker att det finns andra sätt som funkar bättre!

6. Säg vad du gillar

Det kan vara svårt att vara kritisk mot en person man tycker om så istället för att bara säga det negativa kan du istället försöka vara positiv. Säg vad du gillar och hur du vill ha det utan att påpeka att det inte är så din partner gör.

Läs mer:
10 kyssar vi sett på film – som inte var lika bra i verkligheten
Så är det att kyssa någon första gången – fyra tjejer berättar
Test: Vem i Riverdale borde du kyssa?

Foto: IBL