fa-tillbaka-mitt-ex

Sex saker du kan göra för att få ditt ex tillbaka

Att vara kär i någon utan att få vara nära den personen gör ont. Vi har samlat våra bästa tips till dig som vill försöka få tillbaka ditt ex.

Lämna hen ifred

Att direkt börja sms:a och ringa ditt ex dagen efter hen har gjort slut leder sällan till att ni blir ihop igen. Ge hen tid att landa i att du är borta, då är chansen större att hen saknar dig och det ni hade.

Försök inte göra hen svartsjuk

Att lägga upp bilder tillsammans med en massa andra på Instagram kort efter att ni har gjort slut är inte att rekommendera. Du kanske tror att hen blir svartsjuk och vill ha dig tillbaka. Tänk om. Hen kommer se igenom bluffen och bara vara ännu mer övertygad om att ert break up var den rätta vägen.

Skicka brev

Det är få saker vi människor blir så smickrade av som ett handskrivet kärleksbrev. Att någon satt sig ner och tagit sig tid att skriva kan charma vem som helst. Berätta fina minnen och påminn hen om allt det fina ni hade.

Gjorde du slut?

Då har du automatiskt en liten fördel. Förmodligen är ditt ex fortfarande intresserad. Berätta att du var förvirrad när du dumpade hen och helt enkelt ångrar dig. Vill hen inte ha dig tillbaka finns det inte mycket mer du kan göra.

Säg förlåt om du sårat

Att säga förlåt kan vara svårt, men ibland är det allt som krävs. Om du har sårat hen sitter ett förlåt på sin plats. Förklara varför du gjorde som du gjorde och ge hen tid att försöka förlåta dig.

Kom ihåg!

Det är okej att berätta för ditt ex hur du känner och varför du vill ha hen tillbaka. Men om hen blankt säger nej och verkligen inte vill ge er ett försök till, då måste du gå vidare. Ni två var inte menade för varandra, helt enkelt.

Läs mer:
Fem anledningar till att det är awesome att vara singel
Sju tecken på att du är kär i din kompis
Åtta tecken på att du borde bli ihop med ditt ex igen

Foto: IBL