pinsamt

Sex pinsamma saker du kommer att vara med om när du har sex

Det kan kännas stelt och pinsamt, men är egentligen helt naturligt. Här är sex saker som alla någon gång varit (eller kommer vara) med om när de har haft sex.

1. Pruttar x2

När vi har sex växlar vi mellan att spänna oss och slappna av kring könet, helt automatiskt. Om du samtidigt penetreras med en dildo eller penis åker luft in. När du slappnar av i slidan eller ringmuskeln i rumpan kan det faktiskt hända att en prutt kommer ut både här och där. Helt naturligt!

2. Ni nockar varandra

Tänk dig två personer som ska testa att göra cirkus-konster ihop utan att prata eller känna varandra. Lär gå åt skogen? Samma gäller sex. Ha inte så höga krav på att ni ska klicka perfekt! En duns i ruggen, en krökt hand och två huvuden som nockas får vi liksom räkna med i början.

3. Du vet inte vad du gör

Kunde du simma när du föddes? Cykla? jonglera med sju bollar? Nej. Så varför förvänta sig att du ska kunna ligga utan att ha testat? Varje avrunkning, smekning, slickning och avsugning sker första gången och ingen är proffs direkt. Våga fråga vad personen gillar eller be hen lära dig.

4. Kondom-problem

Om inte snoppbäraren håller i kondomen när hen tar ut snoppen kan kondomen fastna i dig. Drabbas inte av panik, den går lätt att krysta ut (krysta som om du ska bajsa). Det kan även kännas pinsamt att inte veta hur du sätter på en kondom. Därför visar vi steg för steg hur du gör här.

5. Det rinner ur dig

Slidsekret, spermier och glidmedel. Det som kommer in i ditt underliv, kommer lika snabbt ut igen. Det är inte konstigt om det börjar rinna en massa ur dig när du reser dig upp efter sex. Torka med ett par trosor, en kalsong eller första bästa strumpa innan du går till toan för att kissa.

6. Svetten lackar

Sex är som ett träningspass. Och vem svettas inte av att träna (och vara upphetsad och nervös samtidigt)? Låt svetten rinna, din partner är förmodligen lika het som du och kommer inte ens märkas att din rygg är plaskblöt.

Läs mer:
Sex saker du aldrig ska göra under sex
Sex tecken på att du inte är redo för ett förhållande
Sex heta saker att göra som förspel

Foto: IBL