onani trosor

Sex onanitips som gör det ännu skönare

Onanera, klittra, rulla bäret eller pulla. Det finns många olika sätt att kalla det - och lika många olika sätt att göra det på.

1. Byt ställning!

Många onanerar när de ligger på rygg och kanske inte tänker på att det faktiskt finns många andra ställningar att göra det på. Testa onanera när du ligger på mage, sittandes, med benen ihop eller brett isär, på huk, på knä eller liggandes på sidan. Ja, hur du vill! När du använder olika kroppsställningar förändras faktiskt känslan och upplevelsen.

2. Stimulera andra delar av kroppen

Din kropp är full av nervtrådar och känsliga punkter. Pröva dig fram var du tycker att det är skönt med beröring! Många tycker till exempel om att stimulera bröstvårtorna genom att massera dem eller nypa lätt i dem.

3. Glidmedel eller inte?

Många gillar att använda extra glidmedel när de onanerar medan andra inte gör det – välj det som känns bäst för dig. Om du vill testa det så finns det vatten- och silikonbaserade glidmedel att köpa men du kan även använda dig av ditt eget saliv.

Lyssna också: FRIDApodden #27: Det man inte pratar om (mens, onani och snipp-problem)

4. Slappna av – och spänn!

Medan du onanerar så är det toppen om du slappnar av men testa även att spänna musklerna i bäckenet ibland genom att knipa – och sedan släppa taget. Gör det en gång eller flera korta gånger, det kan vara skönt och kännas mer intensivt.

5. Där finns g-punkten

Ett par centimeter in på snippans framvägg finns g-punkten, den kan kännas lite skrovlig och kan även bli lite hård vid beröring – lite som en valnöt. Om du vill pröva dig fram med att stimulera g-punkten krävs lite kraftigare massage.

6. Känsligaste delen på kroppen

Det är inte bara snoppen som har ett ollon! Klitoris ollon sitter strax under klitorishuvan och det området har faktiskt flest nervsensorer på kroppen. Att stimulera ollonet är förmodligen det vanligaste sättet att onanera på. Men ibland kan det vara så känsligt att det känns lite obehagligt att röra precis på – då kan du testa att föra de inre blygdläpparna upp och ner eller från sida till sida. Då stimulerar du nämligen indirekt ollonet på klitoris.

Läs mer:
”Jag blir äcklad av onani”
”Jag vill ha fler onani-tips”
”Jag är oskuld och nervös för första gången

Källa: RFSU