onani tips ställning

Sex nya onaniställningar att testa i sängen

Har du tröttnat på att ligga på rygg och onanera? Här är sex nya onaniställningar som tar din njutning till nya nivåer.

Brukar du alltid onanera på samma sätt, liggandes på rygg i sängen? Då är det dags att testa något nytt. Precis som när du har sex med en partner kan du prova olika ställningar för att njuta mer intensivt. Här är sex onaniställningar som kan ge dig oanade orgasmer.

Onanera bakifrån

Lägg dig på mage och onanera med handen bakom dig. Det är inte bara en skön ställning utan du har också möjlighet att nå g-punkten på ett bättre sätt än om du onanerar på rygg.

Rid en kudde

Många har lätt att få orgasm genom att gnugga sig intensivt mot något mjukt. Testa att sätta dig gränsle över en kudde och jucka mot den intensivt för att få en ny upplevelse.

Sitt på knä och onanera

Om du vill penetrera dig själv med fingrarna kan det vara extra skönt att göra det sittandes. Sätt dig på knä och ”rid av” dina fingrar. Stimulera klitoris samtidigt med andra handen för extra njutning.

Relaterat: Allt du egentligen borde veta om g-punkten

Onanera på mage

Lägg dig på mage och för in handen under dig, istället för bakifrån som i den första ställningen. Jucka mot fingrarna och smek klitoris samtidigt.

Ställ dig på alla fyra

Ställ dig på alla fyra i sängen och smek dig med ena handen. Något som kan vara extra upphetsande är att föra in något, en dildo eller till exempel en gurka med kondom på, bakifrån.

Sätt dig på huk

Att sitta på huk gör att du kommer åt enklare. Testa att smeka dig själv på brösten medan du stimulerar klitoris. Ställningen passar även för dig som tycker det är svårt att föra in något i slidan när du onanerar.

Klicka här för att läsa ännu fler artiklar om onani!

Foto: Thinkstock