Saker att göra som singel på alla hjärtans dag

Saker att göra som singel på alla hjärtans dag

Har du inga planer på alla hjärtans dag? Ingen panik! Kärlekens dag är inte bara en högtid för par, så vi har listat åtta saker du som singel kan göra.

1. Hitta på något med dina vänner

Alla hjärtans dag handlar om att visa kärlek till andra människor. Varför inte samla dina vänner och göra det ni tycker allra bäst om? Det spelar ingen roll vad ni gör, bara ni är tillsammans. Det är ju trots allt kärlekens dag.

2. Ha en egen filmkväll

Har du inte lust att fira dagen med dina vänner kan du ha en alldeles egen filmkväll. Kanske se någon av de här 25 kärleksfilmerna? Välj ut en favorit och ta fram ditt favoritsnacks. Du får ju passa på när du slipper dela det med någon annan.

3. Köp en alla hjärtans dag-present till dig själv

Det är alltid roligt att köpa presenter till någon du tycker om, men ännu roligare att köpa till sig själv. Passa på att spendera pengar på någonting som du har velat ha men ännu inte köpt.

4. Läs en bra bok

Förlora dig i en annan värld genom att sträckläsa en bok som du vet att du kommer gilla. Här har vi listat några förslag som vi tror att du kommer att älska.

5. Träna

Om du gillar att träna kan du passa på att utöva din favoritsport. Kanske har du träning efter skolan? När du sedan är klar med det kan du göra en eller flera saker till från den här listan.

6. Ta ett avslappnande bad

Du står i centrum den här dagen och det är viktigt att slappna av. Stäng av alla distraktioner och njut av ett varmt bad. Tips! Köp ett väldoftande badskum och sätt på avslappningsmusik i bakgrunden.

7. Gå på bio

Alla hjärtans dag är en perfekt dag för att gå på bio (om du inte mår illa av att se alla kärlekspar). Vad sägs om att se Fifty Shades Freed, Pitch Perfect 3 eller Maze Runner – The Death Cure?

8. Dejta din kändiscrush

Ta tillfället i akt och tillbringa kvällen tillsammans med din älskling. Spana in Youtube-klipp eller skriv en fanfiction-novell. Låt kreativiteten flöda.

Läs mer!
FRIDA-Sara: ”Jag dejtar mig själv på Alla hjärtans dag”
11 klassiska kärleksfilmer att se på alla hjärtans dag
13 presenter att ge till din BFF på Alla hjärtans dag

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL