Tjej som sms:ar

Så vet du om din crush är intresserad – via hens sms

Det är lätt att bli nojig och osäker om du gillar någon, särskilt när ni sms:ar, snapar och chattar. Det finns däremot några säkra tecken att kolla efter när hen skriver till dig.

Hen svarar

Det är inte svårare än så. Svarar hen när du skriver finns ett intresse. Går det däremot flera dagar eller veckor mellan svaren bör du släppa personen och gå vidare. ”Dåligt batteri” och ”glömde mobilen” fungerar inte som undanflykter. Vill man höras så hittar man ett sätt, till och med om mobilen gått sönder.

Ställer motfrågor

”Hen gillar bara inte att chatta” är en vanlig undanflykt när personen du skriver med är superdryg och enbart svarar utan att fråga dig något. Alla människor gillar såklart att chatta med personen de är intresserade av. Testa genom att inte svara på hens sista sms och om hen skickar ett till, då har du garanterat personen på kroken.

Använder emojis

Att använda emojis tyder ofta på att personen är på bra humör och är lite lekfull. Blir hen det när hen skriver med dig är det såklart ett gott tecken! Skickar din fling emojis som hen vet att du gillar eller som passar ihop med det du skriver tyder det på att personen lägger ner mycket tid och energi för att du är viktig.

2-florta-emojis

Hen skriver låååångt

Tecknet med stort T! En person som inte gillar dig skickar iväg ett snabbt svar bara för att ha det gjort. Men din crush skriver en halv roman om sin dag och är lika intresserad av hur din har varit. Det är liksom svårt att korta ner smsen när det finns så mycket hen vill skriva till dig.

Hen ”skickade fel”

Sen när ”råkar” du skicka till den du är intresserad av? Aldrig! Hen försöker bara hitta en anledning att höra av sig till dig utan att det ska verka för uppenbart. Att du får samma sms flera gånger på raken eller tomma sms är med största sannolikhet inget misstag. Naaw!

Läs också:
Test: Är du bra på att flörta?
Det här heter de vanligaste sexställning
Sex grymma flörttips för dig som är lite blyg

Foto: IBL