Så tar du kontakt med din sommarflört

Så tar du kontakt med din sommarflört

Sommaren är ett jättebra tillfälle att flörta, men hur gör man? FRIDA har listat olika sätt som du kan ta kontakt med din sommarflört på!
Nio mysiga dejter du kan gå på i sommar
1:36

Efter reklamen: Nio mysiga dejter du kan gå på i sommar

(1:36)

Slå på ljud

1. Förslå en särskild aktivitet

Ett enkelt sätt att ta kontakt med din sommarflört att att föreslå att ni ska göra något särskilt. Kanske hen gillar att åka karuseller, då kan du föreslå att ni ska åka till en nöjespark tillsammans eller kanske kommer det en film på bio som du vet att hen vill se, föreslå att ni ska se den.

2. Skicka en bild på stranden

Skicka en bild från stranden till din crush och fråga vad hen gör. Om hen inte har några planer borde du föreslå att hen ska komma dit och hänga.

3. Skicka din bästa sommarspellista

Finns det låtar som påminner om hen? Sätt ihop en spellista och skicka den. Förklara att du tänker på din crush när du lyssnar på låtarna!

4. Gå förbi hens sommarjobb

Trots att det låter lite obehagligt borde du hänga i din crush trakter för att öka chanserna att ni träffas. Om du vet var hen jobbar så kan du hälsa på hen på jobbet eller om du vet var hen brukar hänga så kan du ju också dra ihop ett gäng vänner och hänga där.

5. Rakt på sak – gå fram och säg vad du vill

Om du vågar gå fram till din crush – gör det. Flörta och föreslå att ni ska ses i sommar. Ta chansen när du väl har den!

Läs mer:
14 smarta sms du kan skicka för att ta kontakt med din crush
Sex smarta sätt att ta kontakt med din crush
Så tar du kontakt med din crush — och vet om hen gillar dig

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL