halla-kontakt-sommarcrush

Så gör du för att hålla kontakten med din sommarcrush

Sommaren börjar lida mot sitt slut, men du är inte riktigt redo att gå vidare från din sommarfling. För att hålla kvar pirret ett tag till har vi samlat våra bästa tips för att hålla kontakten.

Om du känner ett intresse för din crush och inte vill att det ska ta slut riktigt, riktigt än så får du här några tips på hur ni kan hålla kontakten:

1. Boka in en resa redan nu

Försök att bestämma en kommande date redan innan ni skiljs åt. Om ni bor i olika städer kan det vara bra att boka resan dit redan nu, då har ni något att se fram emot och dejten riskerar inte att rinna ut i sanden.

2. Berätta hur du känner

Ärlighet varar längst och så även när det kommer till kärlek. Om du inte berättar för din crush att du är kär i hen eller att du saknar hen när personen är borta så har personen ingen aning. Var modig!

3. Lägg till på snapchat

Enklaste sättet att hålla kontakt är genom snapchat. Skicka en bild, video eller skriv och fråga hur din crush mår. Det behöver inte vara någonting stort, håll bara vardagssnacket igång.

4. Visa att du finns

Det finns inget så effektivt sätt att påminna hen om att du finns som via sociala medier. Lajka och kommentera hens bilder. Om hen gör likadant kan du ta nästa steg och skriva i dm eller ringa.

5. Ring hen

Ta mod till dig och ring hen på messenger eller snapchat. Om hen har fått lika starka känslor för dig som du för hen så kommer ni att komma ännu närmre varandra genom att prata i telefon.

6. Håll kontakten med gemensamma vänner

Om du och din crush hängde i ett stort gäng i sommar så är ett superbra knep att fortsätta vara vän med hens vänner. Då ökar chanserna att ni ses igen, kanske redan innan nästa sommar!

Läs mer:
14 smarta sms du kan skicka för att ta kontakt med din crush
Test: Var kommer du att träffa din nästa crush i höst?
Så vet du om din crush är intresserad – via hens sms

Foto: IBL