Så flirtar du med emojis

Så flörtar du som ett proffs – med hjälp av emojis

Ibland kan det vara svårt att sätta ord på sina känslor och då kan du istället använda emojis. Här är några tips på hur du kan flörta med hjälp av emojis!
1-florta-emojis


1. Var tydlig

Genom att skicka emojisar med hjärtformade ögon så är du väldigt tydlig med dina känslor. Det finns inget som säger ”jag gillar dig” så mycket som den emojin.

2-florta-emojis


2. Få din crush att undra

Om du vill visa intresse men ändå hålla dig lite mystisk så kan du använda den här emojin. Den ler fast ändå inte, den flörtar fast ändå inte och den är intresserad fast ändå inte. Vilket gör att din crush definitivt kommer att svara för hen vill ju veta vad du menar.

3-florta-emojis


3. Be sassy

Den riktiga meningen bakom den här emojin är egentligen att det är en person som bär på en bricka eller jobbar i informationen, men den kan tolkas på flera sätt. Exempelvis kan den uppfattas som att du är lite sassy och flörtig!

4-florta-emojis


4. Ställ en fråga

Ett annat sätt att flörta på är att ställa en fråga. Du kan exempelvis fråga om ni kan gå på bio eller kanske äta middag ihop med hjälp av emojis.

5-florta-emojis


5. Gör det enkelt

Du kan enkelt starta en konversation genom att bara skicka en vinkande hand-emoji. Ett litet roligare sätt att säga hej på!

6-florta-emojis


6. Säg det direkt

Du vill säga att du tänker på din crush men du vågar inte riktigt. Säg det med emojis! Det här är både tydligt och gulligt.

7-florta-emojis


7. Håll inte tillbaka

Tycker du att din crush är het? Var inte rädd för att säga det!

8-florta-emojis


8. ”Jag ser dig”

Ett annat sätt du kan visa intresse på med hjälp av emojis är att skicka ögon. De säger både ”jag ser dig” och ”jag gillar vad jag ser”.

9-florta-emojis


9. Gå rakt på sak

Du kan också föreslå en dejt direkt!

Läs mer:
Så flörtar du på bästa sätt – enligt ditt stjärntecken
Så flörtar du på nya sätt i skolan (få din crush på fall!)
Så flörtar du på Snapchat – på bästa sätt

Källa: Seventeen