florta-pa-snapchat-tips

Så flörtar du på Snapchat – på bästa sätt

Får du inte svar på dina snaps du skickat till din crush? Då kanske du måste testa något nytt. Så här flörtar du på bästa sätt på Snapchat.

1. Skicka något gulligt

Alla gillar gulliga saker särskilt när det handlar om djur. Skicka en bild på en söt hund eller katt. MEN skicka inte bara bilden utan du måste också skriva något, vad ska man annars svara på? Lägg till en rolig kommentar eller någon fråga. Det gulliga djuret fångar din crushs uppmärksamhet vilket gör att hen svarar.

2. Visa dina talanger

Är du riktigt duktigt på något? Då är det dags att imponera på din crush. Om du så är grym på att rita, dansa eller spela fotboll, skicka en bild eller video på det! Det är inget fel med att skryta och du kommer lätt imponera på hen.

3. Undvik för många filter

Alla älskar filter men det finns en tid och en plats för allt. Att bara skicka massa bilder med roliga filter, det är inte roligt i längden. Använd filter om det passar och som vi skrev innan, glöm inte att ställa en fråga för annars kommer du inte få svar.

4. Var rolig

Såg du något roligt eller tänkte du på något skoj? Skicka det till din crush! Ert samtal kommer både bli roligare och ni kommer ha något att prata om.

5. Variera dig

Om du vill få någons uppmärksamhet på snap hjälper det inte att skicka likadana bilder hela tiden. Det blir bara långtråkigt. Se till att variera dig. Ställ olika frågor, skicka olika bilder och ni kommer antagligen ha mer att prata om.

6. Hitta gemensamma intressen

Gillar ni båda en viss tv-serie eller hejar ni på samma lag? Skicka snaps om saker ni har gemensamt!

7. Ställ frågor hen måste svara på

Vårt sista råd när det gäller att flörta på snap är att ställa frågor som din crush måste svara på. Frågor som gör din crush nyfiken, exempelvis ”Vet du vad som hände i helgen?” eller ”Fick ni också veta i skolan idag?”. Det är lite konstiga frågor men de gör att din crush kommer bli nyfiken och kommer fråga ”Vadå?”. På så sätt får du i gång en konversation men kom ihåg att du bör ha ett svar redo på vad som egentligen hände i helgen eller vad ni fick veta i skolan.

Läs mer:
Sex grymma flörttips för dig som är blyg
Så flörtar du på bästa sätt – enligt ditt stjärntecken
Fem säkra tecken på att hen flörtar med dig (utan att du vet om det)

Foto: IBL