Flirt kärlek

Så flörtar du på bästa sätt – enligt ditt stjärntecken

Har du spanat på din crush jättelänge men inte riktigt vågat ta steget? Då är det dags! Se hur du kan få din crush på fall utifrån ditt stjärntecken.
Horoskop för stjärntecknet Oxen

Oxen är väldigt romantisk och uppskattar vackra saker. Det bästa sättet att flörta på för oxen är att ge många komplimanger. Beröm din crush kläder eller säg att den är väldigt snygg idag!

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Tvillingen älskar att prata men kan vara lite blyg. Därför är bästa sättet att flörta på att använda sociala medier eller sms. Ställ frågor om vad din crush tycker om att göra, vad hens favoritfilm är eller vad hen gillar att äta.

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Kräftan är väldigt djup och känslosam. Bästa sättet för kräftan att flörta på är att ställa djupa frågor om familj och känslor. Då märker du direkt om ni klickar och din crush känner att hen kan prata med dig.

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Lejonet älskar uppmärksamhet och är väldigt modig. Så för att få din crushs uppmärksamhet kan du alltid testa att skicka snaps eller helt enkelt gå fram till hen och berätta hur du känner.

Läs mer: Smycken med ditt stjärntecken – 24 fina köp

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun är väldigt blyg och kan lätt uppfattas som mystisk. Bästa sättet att flörta på för jungfrun är att gilla saker på Instagram eller Facebook. Du finns där men ändå inte vilket gör att din crush blir nyfiken på dig.

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Vågen gillar att ta hand om andra och är väldigt omtänksam. Ett bra sätt för vågen att flörta på är att bjuda sin crush på något gott eller köpa en fin present. En present visar hur snäll och omtänksam du är.

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Skorpionen har bra humor och bästa sätet för att få din crush på fall är att dra riktigt bra skämt. Alla uppskattar någon som har bra humor och kan få andra att skratta!

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Skytten är observant och tyst. Bästa sättet för skytten att fånga sin crush är att först ta reda på allt som finns att veta och därefter infiltera sig i hens liv. Kanske råkar ni alltid stöta på varandra på exakt samma ställe eller börjar göra samma aktiviteter.

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stenbocken går alltid rakt på sak och är väldigt modig. Bästa sättet att flörta på är därför att vara tydlig med hur du känner. Ta kontakt med din crush och visa hur du känner genom att röra vid hen ganska ofta.

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Vattumannen älskar att vara bland folk och känner sig trygg när det är mycket folk runtomkring. Bästa sättet att flörta på är på fest eller att få med din crush på gruppdejt. Ge din crush extra uppmärksamhet genom att alltid hålla dig nära hen.

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Fisken är väldigt djup och leker inte med andras känslor. Bästa sättet att fånga din crush är att låta din crush veta att du tänker på hen. Antingen via sms eller ett samtal. Din crush kommer att känna sig viktig och verkligen uppskatta dig.

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Väduren är modig och tar det den vill ha. Bästa sättet att fånga din crush är att visa vad du känner. Gå fram till din crush i skolan eller efter skolan och bjud ut hen. Det värsta som kan hända är att hen säger nej!

Läs mer:

Horoskop: Så blir ditt höstlov 2019
Guide: Så kysser du – enligt ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Källa: Gurl.com

Foto: Unsplash