Så flörtar du diskret i skolan

Så flörtar du diskret i skolan

Det kan kännas jobbigt att flörta i skolan och riskera att få dissen inför hela skolan. Om du använder de här diskreta flörttipsen kommer du snart att få snyggingen på fall.

Flörta på väg från skolan

Bussen, tunnelbanan eller vid cykelparkeringen är perfekta raggningsställen. Fråga vad klockan är, vilket håll bussen går åt eller vad som helst. Blir det pinsamt tyst kan ni naturligt skiljas åt och fortsätta åt varsitt håll.

Ge en lång blick

En blick säger mer än tusen ord. Passa på att kolla din flört rakt in i ögonen när du går förbi i korridoren. Det visar att du är självsäker och inte skäms över vad du vill ha. Om hen kollar tillbaka några dagar i rad är nästa nivå att säga hej.

Få fysisk kontakt

Om ni går i samma klass eller har gemensamma vänner är det enklare att flörta. Försök att ge din crush fysisk närhet trots att du är nervös. Lägg handen på axeln eller ta tag i armen när du pratar med hen, det visar att du är intresserad.

Ge komplimanger

Vi människor älskar bekräftelse. Att få en komplimang sitter nästan aldrig fel. ”Vad grym du är på matte” eller ”jag gillar din kjol” räcker för att hen ska förstå att du är intresserad och intressant.

Bli kompis med kompisarna

Ta varje chans du får att sätta dig bredvid hens kompisar i klassrummet eller i matsalen. Om kompisarna gillar dig kommer de garanterat snacka om dig som en härlig tjej och hen får automatiskt upp ögonen för dig.

Säg namnet om och om igen

Om du får chans att prata med hen, säg då hens namn flera gånger, exempel ”jaha Pontus, menar du så”. Att säga någons namn högt ger intrycket av att du lagt det på minnet och bryr dig. Hen känner sig sedd och lägger dig på minnet som en trygg och självsäker person.

Fråga om ni ska plugga ihop

Säg att du hatar att plugga och behöver någon som peppar dig, eller tvärtom, att du gärna hjälper hen att plugga inför matteprovet. Så fort en pinsam tystnad uppstår kan ni snacka plugg.

Råka knuffas in i hen

Det kanske låter barnsligt och fejkat, men faktum är att det ofta funkar. Snubbla in i hen i matsalskön eller i korridoren. Vänd dig om mot hen, be om ursäkt och presentera dig samtidigt som du ler stort.

Läs också:
Sex smarta sätt att ta kontakt med din crush
Test: Gillar din crush dig tillbaka?
13 stadier du går igenom i skolan

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL